Van die redaksie - Coertzen, P (Nederduitse Gereformeerde Teologiese Tydskrif, 2012)
Ontvang hiermee die tweede uitgawe van die Nederduitse Gereformeerde Teologiese Tydskrifvir 2010. Baie dankie aan die skrywers vir hulle bydraes en mag u as leser groot baat vind by dieteologiese navorsing en nadenke wat in al die artikels neerslag gevind het.