Vreemdelinge en bijwoners: Opstellen rond een urgent theologisch thema - Meyer, Esias E (Stellenbosch Theological Journal, 2016)
Vreemdelinge en bijwoners: Opstellen rond een urgent theologisch thema by Den Hertog, GC & Peels, HGL (editors) Apeldoorn: Theologische Universiteit Apeldoorn ISBN: 9789075847376